AK Parti Marmaris Danışma Kurulu Yapıldı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Marmaris Öğretmenevinde düzenlenen danışma kurulu toplantısında, İlçe Başkanı Osman Ülgen, kadın ve gençlik kollarının faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, kongrede yaptığı konuşmada, partilerinin il kongresinin 10 Şubat'ta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapacaklarını söyledi.

Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Mete, bir savaş halinde olunmasına rağmen Türkiye'de olağan yaşantının ve ekonominin normal seyrinde olduğunu ifade etti.

Mete, 1974 Kıbrıs Harekatı'nın üç gün sürdüğünü hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Biz onun 30 sene ekonomik sıkıntısını yaşadık. ABD bize 'Benim G3 piyade tüfeğimi kullanamazsın' demişti. Bugün de benzer uyarıları yapıyorlar. Ama dinleyen yok. Biz resmen başka ülkenin topraklarında harekatımızı devam ettiriyoruz. Bunu etkisini halkımız, sokaklarımız görmüyor. Normal yaşantısına devam ediyor. Bizi bu duruma getiren 15 yıllık AK Parti hükumetidir. Kendi topumuzu, tüfeğimizi üreten bir ülke olarak rahatız."

Belediyeleri elinde bulunduran CHP'lilerin imkanları olduğu halde hizmet etmediklerini anlatan Mete, "Hizmet üretmiyorlar. Bizim belediyelerimiz hizmet üretiyor. Yatağan CHP'li belediye. AK Parti'li Kavaklıdere'ye bağlanmak için Yatağan'dan bir mahalle müracaat etme hazırlığında. Hiçbir hizmeti doğru dürüst yapamıyorlar. Ufak tefek konularla gündem saptırıyorlar." diye konuştu.

Kaynak: AA