Vali Yazıcı, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Bigadiç’te yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı işlenmiş halı ve zeytin fidanı hediye etti. Vali Yazıcı, “Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır” dedi.

Vali Yazıcı, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Balıkesir Valisi Yazıcı, Siirt ili Eruh ilçesinde 1992 yılında çığ düşmesi sonucu Şehit düşen Jandarma Er Mustafa Yıldız, Adana-Saimbeyli kırsalında 1994 yılında terörist grupla çıkan çatışmada Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Osman Köseoğlu ile Hakkâri ili Yüksekova 1997 yılında terör örgütü ile girilen çatışmada Şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Sami Kelemençe’nin Bigadiç’te yaşayan ailelerini ziyaret etti.

Vali Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet etti. Devlet olarak şehit yakınları ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan Vali Yazıcı, "Balıkesir’den bir kez daha ilan ediyorum ki, bu millete terör karşısında kimse diz çöktüremedi, çöktüremeyecek. Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya, doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletiyle ve devletiyle bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, hain saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir"dedi.



“Görevimiz tek yumruk, dimdik ayakta durmak”

Vatanı bölmeye ve şanlı bayrağı indirmeye çalışan hainlere karşı güvenlik güçlerinin canları pahasına mücadele verdiğini ifade eden Vali Yazıcı, " Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Halkımızın güvenliği, ülkemizin huzuru ve esenliği için görevi başında şehit olan kardeşlerimiz milletimizin gönlünde her zaman var olmaya devam edecektir. Aziz şehitlerimizi her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağız. Milletimizin sarsılmaz vatan sevgisi, güvenlik güçlerimizin sahip olduğu yüksek ruh ve şuur, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve bütünlüğümüze yönelen tehditleri bertaraf edecektir" şeklinde konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti.

Ziyarette Vali Yazıcı’ya Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar ile Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’da eşlik etti.
Kaynak: İHA