Toraman; 'Terör Destekçisi Tüm Ülkelere Ortak Tepki Vermek İnsanlık Görevimizdir'

Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Harekatı’nda ordumuzun teröre karşı müthiş bir mücadele verdiğini söyledi.

Toraman; 'Terör Destekçisi Tüm Ülkelere Ortak Tepki Vermek İnsanlık Görevimizdir'
Operasyona büyük bir toplumsal destek olduğunu belirten Toraman, “Bilinmelidir ki; Teröre karşı mücadele ülke olarak sadece bizim görevimiz değildir. İnsanlığın ve tüm ülkelerin ortak görevidir. Bu anlamda net tavır takınamayan, Teröre ve teröriste destek veren, Silah yardımı yapan, başta Amerika olmak üzere terör destekçisi tüm ülkelere ortak tepki vermekte insanlık görevimizdir” diye konuştu.

Kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk demeden insanların canına kasteden bebek katili teröristlere para ve silah vermenin siyasi destek sağlamanın alçaklık olduğunu söyleyen Toraman, “O ülkeler için utanç vesilesidir. Büyük Türk Milleti bu ülkeleri asla unutmayacaktır. 5 bin yıllık tarihiyle şanlı ordumuz, her türlü saldırı ve tehdidin üstesinden gelebilecek imkan, kabiliyet, cesaret ve toplumsal desteğe sahiptir.

İlan ediyoruz ki; Cumhuriyeti kuran şehrin evlatları olarak, Nene Hatunların, Kara Fatmaların, Nafız Kotanların, İbrahim Hakkıların, Abdurrahman Gazilerin, Habip Babaların, Kadı Seyfullah Efendilerin, Alvarlı Efelerin, Sümmanilerin, Aşık Reyhanilerin torunları olarak, Erzurum’un vatanperver dadaşları olarak, yiğit. mert, özü sözü bir, fitne fesat nedir bilmeyen, fedakar ve vefakar, vatansever Erzurumlular olarak, tek ses, tek yürek, tek yumruk halinde, her zaman olduğu gibi, ordumuzun ve devletimizin sonuna kadar yanındayız. Allah şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Kaynak: İHA