Tokat'ta Engelli Bireylerden Mehmetçiğe Anlamlı Destek

Tokatlı engelli bireyler düzenledikleri anlamlı kampanya ile Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunarak Zeytin Dalı Harekatında görevli olan askerlere destek oldu.

Tokat'ta Engelli Bireylerden Mehmetçiğe Anlamlı Destek
Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kampanyaya dernek üyeleriyle birlikte çok sayıda engelli vatandaş katılım sağladı. Ziraat Bankası Tokat Şubesi önünde bir araya gelen engelli bireyler terörü ve destekçilerini lanetledi. Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, banka önünde yaptığı açıklamada engelleri dolayısıyla fiziki destek veremedikleri Mehmetçiğin manevi olarak yanlarında olduklarını göstermek için böyle bir farkındalık çalışması yaptıklarını söyledi.



Başkan Aras, "Şuan Mehmetçiğimizle orada savaşamasak dahi, birazdan Mehmetçik Vakfımıza vereceğimiz destekle onların yanında olduğumuzu ve onlarla birlikte olduğumuzu beyan edeceğiz inşallah" diye konuştu.

Kampanyaya destek veren görme engelli 36 yaşındaki Mustafa Özdemir ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın harekata emir verdiği andan itibaren tüm engellilerin bu konuda Mehmetçiğe ve hükümete tam destek verdiğini ifade etti.

Bir başka vatandaş ise terörü destekleyenleri lanetlediklerini söyleyerek, "Askerimizin yanındayız, Mehmetçiğimizin yanındayız" dedi.

Engelli vatandaşlar açıklamanın ardından hep birlikte bankaya girerek kampanya ile toplanan parayı Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatırdı.
Kaynak: İHA