Tarih Koridoruna Yılın Vizyon Projesi Ödülü

İzmit Belediyesi’nin projelendirdiği ‘Tarih Koridoru’, 8. Uluslararası Buhara Medya Ödül töreninde Yılın Vizyon Ödülü’ne layık görüldü.

Tarih Koridoruna Yılın Vizyon Projesi Ödülü
Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen 8.Uluslararası Buhara Medya Ödül töreni Ankara’da yapıldı. Kültür, sanat, siyaset ve bürokrasi arenasını bir araya getiren törende ödüller sahiplerini buldu. İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Tarih Koridoru Projesi törende Yılın Vizyon Ödülü’ne layık görüldü.

Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri ve siyasetin üst yöneticileri katıldı.

Ayrıca törene Canan Karatay, Ahmet Selçuk İlhan, Sinan Akçıl, Berdan Mardin’in aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı ve akademisyen de katıldı.

Yılın Vizyon Projesi Ödülü’ne layık görülen İzmit Belediyesi adına ödülü İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan aldı. “9 yıldır Yeni İzmit” sloganıyla çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Belediye başkanları en büyük ödülü halkın sevgisi ve bu tür takdirlerle alırlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizin her alanında başlattığı yeni ve güçlü Türkiye kalkınma çalışmasına biz de İzmit’ten destek oluyoruz. 9 yıldır Yeni İzmit sloganımızla şehrimizi yeni Türkiye’ye hazırlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA