Şahinbey Belediyesi 2 Bin 213 Öğrenciyi YKS'ye Hazırlıyor

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim alan binlerce öğrenci YKS sınavına hazırlanıyor.

Şahinbey Belediyesi 2 Bin 213 Öğrenciyi YKS'ye Hazırlıyor
Şahinbey Belediyesinin 6 sosyal tesisinde eğitim alan 2 bin 213 öğrenci öğretmenler nezaretinde YKS sınavına hazırlık yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Doğumdan ölüme kadar her şey eğitimden geçiyor. Belediye olarak birçok çalışma yürütüyoruz. Sosyal tesislerimizde şimdiye kadar birçok öğrenciye eğitim verdik. Dershaneye gitme imkânı olmayan öğrencilere hizmet verdik ve öğrenciler de gerçek anlamda başarılı oldular. Ben öğrencileri ve onların öğretmenlerini de yürekten kutluyorum. Geleceğimize yön verecek olan gençlerimiz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrencilerden Dilek Özçelik, "Yaşar Torun Gençlik Merkezine gelerek üniversiteye hazırlanıyorum. Burada aldığım eğitimin karşılığı olarak hiçbir ücret ödemiyoruz. Belediyemiz tarafından verilen kitaplar ve öğretmenlerimizin bize olan ilgisi çok iyi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bize vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Eğitim gören Elif Akar ise öğretmenlerin yakın ilgisiyle sınavlara hazırlandıklarını aktararak, "İki yıldır bu merkeze geliyorum. Burada hocalarımız daha iyi eğitim alabilmemiz için kendi ailelerinden biriymiş gibi bizlerle yakından ilgileniyor. Yetkililere bizlere böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA