İGMD'den Kan Bağışı Kampanyası

'Dünya Gümrük Günü' kapsamında Muratbey Gümrük Müdürlüğü'nde kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD), "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" kapsamında, Muratbey Gümrük Müdürlüğü'nde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, İGMD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Keskin, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Halil İbrahim Bozkuş ile bazı gümrük müşavirleri etkinliğe katıldı. Kampanyada, 150 ünite kan Kızılay'a bağışlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İGMD Yönetim Kurulu Başkanı Keskin, 109 yıldır sevgiyle, fedakarlıkla, büyük emekle, dayanışmayla, birlik ve beraberlikle hizmet eden, yaşattığı gelenekleri ile bir çınar olan İGMD çatısı altında buluşan meslektaşlarının gününü kutladığını belirtti.

Türkiye'nin dış ticaretinin büyümesinde önemli katkıları olan gümrük camiasının kan bağışı gibi son derece kutsal bir görevin bilinciyle hareket ettiğini kaydeden Keskin, "Dış ticaretinin sağlıklı gelişmesinde önemli katkısı olan, ülkemiz dış ticaret işlemlerinin yüzde 92’sini gerçekleştiren meslektaşlarımızı, kan bağışıyla insan sağlığına, canına verdikleri önemden ve gösterdikleri dayanışmadan dolayı kutluyorum. Kendileriyle ne kadar gurur duysam azdır." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA