Elazığ'da Sigorta Acenteleri İle İstişare Toplantısı

Elazığ’da sigorta acenteleri, Medical Park Elazığ Hastanesinin düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldi.

Elazığ'da Sigorta Acenteleri İle İstişare Toplantısı
Medical Park Elazığ Hastanesi idarecileri, il genelinde bulunan sigorta acenteleriyle bir araya geldi. Toplantıda acentelerin sorunlarına değinerek, tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi verildi.

Yıl içerisinde yapılacak olan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda vatandaşların bilinçlendirilmesi konusu üzerinde duruldu.

İl genelinde bulunan sigorta acenteleriyle istişare ettiklerini belirten Hastanenin Genel Müdür Yardımcısı Seden Özkan, özel sağlık sigortaları ve tamamlayıcı sağlık sigortaları konusunda vatandaşları bilinçlendirmek için bir takım kararlar aldıklarını söyledi.



Hastane olarak her zaman acentelerin yanında olduklarını dile getiren Özkan, “Vatandaşların sigorta konusunda bilinçlendirilmesi ve farksız sigorta şirketleri aracılığıyla hizmet alabileceklerini tartıştık. Yeni dönemde bir takım desteklerimiz olacak. Sigorta şirketleri acenteler aracılığıyla poliçe kestirip gelen bir çok sigortalımıza hastanemizde farksız hizmet vereceğiz. Bu yıl içerisinde kullanabilecekleri Check-up hediyeleri olacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Yıl içerisinde 4 kez toplantı yapıyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve destek amaçlı neler yapabileceğimizi tartışıyoruz. Sigortacılık büyüyen bir sektör” dedi.

Toplantıya, Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Seden Özkan, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Ruşen Çınar, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Uzmanı Turgay Kayğusuz ve sigorta acente yetkilileri katıldı.

Kaynak: İHA