Ataşehir'de Çocuklara Sömestr Tatilinde 'Safari' Hediyesi

Ataşehir’de karne alan öğrenciler, sömestr tatili boyunca Afrika bozkırlarının en güçlü, en büyük ve en hızlı kahramanlarının bulunduğu "Safari Dünyası" etkinliği ile eğlenceli anlar yaşayacak. Çocukları bekleyen bir diğer sürpriz ise Pinokyo ve Küçük Deniz Kızı müzikalleri olacak.

Ataşehir'de Çocuklara Sömestr Tatilinde 'Safari' Hediyesi
Ataşehir Watergarden İstanbul’da 4 Şubat’a kadar Afrika rüzgarları esecek. Sömestr tatili boyunca çocuklar, Afrika bozkırlarının en güçlü, en büyük ve en hızlı kahramanlarının bulunduğu Safari Dünyası ile tanışmaya devam edecek. Bozkıra uygun kıyafetler giyerek safari araçlarıyla tura çıkacak çocuklar, sürpriz maceralara atılacak. Tüm ziyaretçilerin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte çocuklar, dürbünleri ile gerçeğe yakın boyutlardaki fil, zebra, gergedan, zürafa ve aslan gibi hayvanları gözlemleyebilecek.

Haftasonu çocukların eğlenceli anlar yaşayacağı bir diğer etkinlik ise Pinokyo ve Küçük Deniz Kızı müzikalleri olacak. 27 Ocak Cumartesi günü Geppetto ustanın hayat verdiği tahta kukla Pinokyo, çocuklarla buluşacak. Denizler altında yaşayan kızın hikayesi Küçük Deniz Kızı müzikali ise 28 Ocak Pazar günü sahnede olacak.
Kaynak: İHA