Abdioğulları A.Ş'ye ADSİAD'dan 'Yükselen Liderler' Ödülü

“Türkiye’nin yükselen liderleri 2017” listesinde yer alan Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) tarafından plaketle ödüllendirildi.

Abdioğulları A.Ş'ye ADSİAD'dan 'Yükselen Liderler' Ödülü
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün konuk konuşmacı olduğu toplantıya Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu da katıldı.

Adana Sheraton Otel’de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ADSİAD Başkanı ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez, “Türkiye’nin Yükselen Liderleri” listesinde yer alarak, Adana’yı gururlandıran firmalara teşekkür etti.

Törende, Abdioğulları A.Ş’nin ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü’ye teşekkür plaketini Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez birlikte verdiler.

Türkiye’ nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Londra Borsası işbirliğiyle hazırlanan Türkiye’nin ‘en parlak’ 100 şirketi arasında yer aldı.

Abdioğulları Plastik, 2013-2016 yılları arasında Türkiye’nin aynı dönemdeki Gayrisafi Yurtiçi Hasıla artış hızının iki katı üzerinde büyüme gösterdi.

Şirketin 3 yıllık bileşik büyüme oranı ise 24,87’yi buldu.
Kaynak: İHA