Şanlıurfa'da Aile İçi İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi Konuşulacak

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ana Bilim Dalı doktorlarından Çocuk Psikolojisi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Hamza Ayaydın, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde aile içi başarılı iletişimin çocuk üzerindeki etkilerini anlatacak.

Şanlıurfa'da Aile İçi İletişimin Çocuklar Üzerindeki Etkisi Konuşulacak
Ulusal ve uluslararası marka karması, her zevke ve bütçeye uygun ürün seçenekleri ile Şanlıurfalıların buluşma noktası olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği etkinliklerle de toplumsal farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Sanatsal ve kültürel aktiviteler ile kent yaşamına canlılık katan, bilimsel ve eğitsel organizasyonlarla çocukların gelişimine katkı sunan alışveriş merkezi, sosyal içerikli seminerlerle de ziyaretçilerini bilinçlendiriyor. Alışveriş merkezi bu kez her anne ve babayı yakından ilgilendiren önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Piazza’nın etkinlik alanında 27 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 15.00’te, “Aile İçi Başarılı İletişimin Çocuk Üzerindeki Etkileri” konulu seminer düzenlenecek. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ana Bilim Dalı doktorlarından Çocuk Psikolojisi Uzmanı Yard. Doç. Dr. Hamza Ayaydın’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde, “Aile içi doğru iletişim nasıl olmalı, Çocuklar üzerindeki olumlu etkileri nelerdir, Aile içi iletişim çocuğun başarısını nasıl etkiler” gibi konular ele alınacak.
Kaynak: İHA