Motosiklet Ve Market Soyan Hırsızlar Yakalandı

Kastamonu’da daha önceden 10 hırsızlık olayının faili olarak aranan ve son olarak motosiklet ile market soyan hırsızlar, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da girdikleri 3 işyerini soydukları ve 5 motosiklet çaldıkları gerekçesiyle Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri ve mağdurların ifadeleri doğrultusunda hırsızların kimliklerini belirledi. Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Irak uyruklu Ali S.T. ile Kaan Y., Berkant K., Mustafa C.B. ve Arzum Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Irak uyruklu Ali S.T. ile Kaan Y. ve Berkant K., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mustafa C.B. ile Arzum Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hırsızlık olayı şüphelilerinin, daha önceden 10 hırsız olayının faili olarak arandıkları öğrenildi. Şüphelilerin, son hırsızlık olaylarında da 5 motosiklet çaldıkları ve 3 işyerini de soydukları belirtildi.
Kaynak: İHA