Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) özel sporcusu Mert Ballı, rakibini 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) 1. Bölge Marmara ve 2. Bölge Karadeniz Masa Tenisi Şampiyonası geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleştirildi.

Şampiyonaya katılan ÇBSK sporcusu Mert Ballı, rakiplerini mağlup ederek 2018 yılı Marmara şampiyonu oldu.

İstanbul ve Çanakkale'li rakiplerini 3-1 ve final maçında Bursa'lı rakibini 3-0 mağlup ederek Marmara Bölge Şampiyonu olan Ballı, 2-4 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Ballı, kendisine destek veren Belediye Başkanı Ünal Baysan ve ÇBSK yöneticilerine teşekkür ederken Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olabilmek için elinden gelen mücadeleyi vereceğini ifade etti.

- Çorlu Belediyesi ''Hoş Geldin Bebek'' projesi

Çorlu Belediyesi tarafından çiçeği burnunda anne ve babalara ''Hoş Geldin Bebek'' projesi kapsamında hediye edilen bebek paketlerinden 6 bininci paket sahibine ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarını karşılamak ve ailelere bir nebze de olsa destek olabilmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Çorlu Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen doğumun ardından Hastane Başhekimi Op. Dr. Çağatay Onar ile birlikte aileyi odasında ziyaret ederek hediyelerini verdiklerini ifade eden Baysan, ''Erdoğan ismi konulan 6 bininci bebeğimize hediyesini verdik ve ailesini de tebrik ettik.'' dedi.

6 bininci ''Hoş Geldin Bebek'' paketini ve altın hediyesini vermekten mutlu olduklarını belirten Baysan, ''2013 yılında başladığımız proje kapsamında bize ulaşan bilgiler kapsamında, dünyaya gelen 6 bininci bebeğimize ve ailesine bir hediye sunmayı arzu etmiştik. Yeni doğan bebeklerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür dilerken ailelerini tebrik ediyorum. Analı babalı büyüsünler." şeklinde konuştu.

- Çorlu'da Kitap Kafe halka hizmet vermeye devam ediyor

Çorlu Belediyesi tarafından işletilen Kitap Kafe, Çorlu halkının uğrak yeri haline geldi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, açıldığı günden bu yana 280 bine yakın vatandaşı ağırlayan Kitap Kafe'nin, Çorlu halkının en çok tercih ettiği mekanlardan biri olduğunu söyledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda, buranın her geçen gün hizmet kalitesini arttırdığını dile getiren Baysan, ''Kitap Kafe, halkımız tarafından çok sevilen ve tercih edilen bir mekan haline geldi. Uygun fiyat tarifemiz ile özellikle de aile ortamında belediye olarak kefe olarak da halkımızın hizmetinde olmak bizleri mutlu ediyor.'' diye konuştu.

Baysan, ilçe genelinde belediye olarak birkaç kafe daha açarak vatandaşa hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA