Büyükşehir Kar Timleri Görev Başında

Adana Büyükşehir Belediyesi, Torosların eteklerinde kar yağışının etkili olduğu 7 ilçede 28 araç ve 200 personelle ulaşımın kesintisiz sürmesi için görev yapıyor.

Büyükşehir Kar Timleri Görev Başında
Adana Büyükşehir Belediyesi, çetin kış koşullarının hüküm sürdüğü 7 ilçede, köy yolları ve merkez mahallelerdeki yolların açık kalması ve ulaşımın kesintisiz devam etmesi için 28 araç ve 200 personel ile çalışma yürütüyor. Kar kalınlığının yer yer bir metreye ulaştığı Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Karaisalı, Pozantı ve Aladağ’da Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe belediyeleri ile koordinasyon içinde yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 7 ilçede 14 grayder, 10 loder ve 4 dozerle yol açma çalışmalarını yürütüyor. Büyükşehir kar timleri, köy yollarının yanı sıra kar yağışının çok etkili olduğu ilçelerin mahallerinde de küreme ve tuzlama hizmetlerini özveriyle sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 7 ilçedeki toplam 600 kilometrelik yol ağının açık kalması için uğraş verirken, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri de ilçe belediyelerine destek sağlıyor.
Kaynak: İHA