Bursagaz Ve Kayserigaz'ın Alarm Sistemleri SAP Platformunda

EWE Turkey Holding’in sektör tecrübesi ve bilgi birikimiyle çalışmalarını sürdüren Bursagaz ve Kayserigaz, SAP iş birliğiyle şebeke güvenliğini bir üst seviyeye taşıdı.

Bursagaz Ve Kayserigaz'ın Alarm Sistemleri SAP Platformunda
SCADA sistemleriyle bütün şebeke sistemlerini tek bir merkezden izleyebilen ve raporlayabilen iki büyük doğal gaz dağıtım şirketi, SAP Alarm Yönetim Sistemi Projesi’yle sistem üzerinden merkeze taşınan alarmların yönetimini ve ekiplere aktarımını daha verimli hale getirmiş oldu. Bu sayede muhtemel bir arıza durumunda ekipler olaylara çok daha koordineli bir şekilde müdahale edebilecek.

SAP Alarm Yönetim Sistemi Projesi’nin Bursagaz ve Kayserigaz’ın uzman personelinin ortak çalışmalarıyla büyük bir sinerji içerisinde tamamlandığını belirten proje lideri Halit Yılmaz, “Kayserigaz ve Bursagaz şirketlerimiz kurumsal anlamda süreçlerinin çoğunda SAP platformunu kullanıyor. Bursa ve Kayseri şebekeleri üzerindeki ekipmanlarda oluşabilecek alarmların takibini ve yönetimini SAP’ye taşıyarak sistem bütünlüğü anlamında önemli bir adım attık“ diye konuştu.

Kaynak: İHA