Bee'o Arı Ürünleri ABD'de Tanıtıldı

Bee’o Arı Ürünleri Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) düzenlenen Winter Fancy Food Show Fuarı’nda tanıtıldı.

Bee'o Arı Ürünleri ABD'de Tanıtıldı
ABD’nin San Francisco eyaletinde 21-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen, dünyanın saygın gıda fuarlarından Winter Fancy Food Show Fuarı’nda Türkiye’yi İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’ten Bee’o Arı Ürünleri temsil etti. Bee’o Arı Ürünleri’nin yurt dışına ihraç ettiği Bee&You markası ile katıldığı Winter Fancy Food Show Fuarı’nda dünya genelinden bin 400’ü aşkın markanın 80 binden fazla ürünü sergilendi.

Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı, “Amerika’nın ve dünyanın en prestijli fuarlarından birinde yer almak ülkemiz için de ekibimiz için de çok büyük bir gurur. Anadolu propolisini tüm dünyaya tanıtıyoruz. Ayrıca tüketicilerimizden gelen geri bildirimleri de onlardan bire bir duyuyoruz. Bu her şeyden daha değerli bizim için” dedi.

Üretilen tüm ürünlerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te uzman gıda ve ziraat mühendisleri tarafından kalite kontrol ve testlerinin yapıldığını belirten Gıda Yüksek Mühendisi Tanuğur, “Ham halde tüketilemeyen propolis için geliştirdiğimiz ekstraksiyon yöntemi ve gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası alanda birçok ödüle layık görüldük. Ürünlerimizi Amerika, Güney Kore, Almanya, Hollanda, Suudi Arabistan ve Pakistan’a ihraç ediyoruz. Böylece Anadolu propolisini tüm dünyaya tanıtma adına da emin adımlarla ilerliyoruz.”
Kaynak: İHA