'Ankara Hak Ettiği Yere Gelmeli'

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran: 'Ankara'yı misafirlerimizi gururla ağırlayacağımız bir şehir haline getirmeliyiz'.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'da birçok gelişmeye açık alan bulunduğuna dikkati çekerek, "Ankara'yı misafirlerimizi gururla ağırlayacağımız bir şehir haline getirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Baran, yazılı açıklamasında, Ankara'ya katkı sağlamak adına ellerinden gelen gayreti fazlasıyla yerine getirdiklerini kaydetti.

Göreve geldiği günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda Ankara'nın önünü açacak hizmetlerde bulunmaya çalıştıklarını belirten Baran, bu kapsamda tüm paydaşlarla birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Baran, Ankara'da birçok gelişmeye açık alan bulunduğuna dikkati çekerek, "Ankara'yı misafirlerimizi gururla ağırlayacağımız bir şehir haline getirmemiz gerekiyor. Bütün dünya Davos'a gidiyor. Kızılcahamam Davos’tan daha iyi bir yer. İstesek Beypazarı'nı da Kızılcahamam'ı da Davos yaparız. Kızılcahamam'daki güzellik dünyadaki kaç şehirde var? Ankara için birlikte çalışmaya hazırız, gövdemizi değil başımızı taşın altına koyalım. Yeter ki Ankara hak ettiği yere gelsin." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA