Zabıtadan Hijyen Denetimi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde zabıta ekipleri tarafından bayan kuaförleri ve güzellik salonlarında sağlık denetimi yapıldı.

Zabıtadan Hijyen Denetimi
Kahta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kahta Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren bayan kuaförleri ve güzellik salonlarında denetimler gerçekleştirip, insan sağlığına zarar veren kozmetik ürün bulunduran iş yerlerine uyarıda bulundu.

Denetimleri aralıksız sürdürdüklerini belirten Zabıta Müdürü Hasan Çetinkaya, “Vatandaşların gönül rahatlığıyla ürün ve hizmet alabilmeleri için her daim hizmet vermeye çalışıyoruz. Ucuz ve insan sağlığına zarar verebilecek kozmetik ürünlerinin kullanılmaması, işyeri temizliğinin sağlanması ve iş yerlerinde çalışanların sağlık taramasının yapılması amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle beraber bayan kuaförleri ve güzellik salonlarında denetimlerde bulunduk. Ayrıca iş yerlerinde hijyen denetimleri yanında ruhsat işlemleri hakkında da detaylı incelemeler yaptık. Denetimlerimiz bundan sonra da devam edecektir“ diye konuştu.

Kaynak: İHA