Vali Büyükakın, Belediye Başkanlarıyla Buluştu

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, il ve ilçe belediye başkanları bir araya geldi.



Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna'nın katıldı.

Vali Büyükakın, yaptığı konuşmada, Bilecik'in markalaşması yönündeki çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.

Bilecik'in mevcut potansiyelinin doğru bir şekilde analiz edilerek marka hale getirilmesi, şehrin gelişimi ve ilerlemesinde büyük önem arz ettiğini ifade eden Büyükakın, ''Bilecik'e hizmet eden herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Kentin ilerlemesi ve marka şehir olması için çalışmamız lazım. Bunu il genelinde belediye başkanlarımız, bürokratlarımız, vatandaşlarımız ve basın mensuplarımız hepimiz çalışarak başarabiliriz. Bilecik'e ne katabiliriz, nasıl geleceğin marka şehri yaparız onu tartışacağız, fikir alışverişinde bulunacağız.'' dedi.

Belediye çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanları projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA