TÜFAD Mersin Şubesi Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İçel Şubesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde 12 çocuğa, unutulmaz bir gün yaşattı.

TÜFAD Mersin Şubesi Çocuklara Unutulmaz Bir Gün Yaşattı
İl Müdürlüğü olarak düzenlenen ve 26 sevgi evinin katıldığı futbol turnuvasında başarı sağlayan 12 çocuk, ilk olarak dernek merkezinde tecrübeli teknik adamlarla birlikte öğle yemeğinde buluştu. Düzenlenen yemeğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İçel il Müdürlüğü Sevgi Evleri Kuruluş Müdürü Ömer Erkol, Kuruluş Psikoloğu Gökçe Çetin Arıbal, ev sorumlusu öğretmen Akif Kıymaç ve dernek üyesi teknik adamlar katıldı.

Yemek sonrasında TÜFAD İçel Şube Başkanı Mesut Bilir, turnuvada şampiyon olan takımı eşofman hediye ederek kutlarken, daha sonra çocuklar, Forum İçel’de bulunan sinemada film izledi.

TÜFAD İçel Şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerine çok fazla önem verdiklerini ve bu doğrultuda farkındalık yaratmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Başkan Mesut Bilir, "Çocuklarımıza yeni farkındalıklar sağlayalım istedik. İl Müdürlüğümüzde bu düşüncemizi sağolsunlar destekledi. Çocuklarımıza sağladığımız bu etkinlikle onların toplumdan ayrı olmadıklarını, hepimizin çocukları olduklarını hissettirmiş olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Organizasyon kapsamında çocukların tecrübeli teknik adamlar ile sohbet etme fırsatı bulduğunu da söyleyen Bilir, “Böyle etkinliklerin çocuklarımızda farkındalık oluşturduğunu, çocuklarımızı bilinçlendirdiğini ve hoşça vakit geçirdiklerine inanıyorum. TÜFAD’a konuk olan çocuklarımız üye teknik adamlarımız ile futbol hakkında görüş alış verişinde bulundu. İl Müdürlüğümüzden gelen yetkililere de bu tür etkinliklerin içerisinde her zaman yer almak istediğimizi söyledik. Ne zaman isterlerse kapımız onlara sonuna kadar açık" diye konuştu.

Kaynak: İHA