Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Taşındı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, mevcut binasının depreme dayanıksız bulunması nedeniyle yeni Hükümet Konağı tamamlanıncaya kadar geçici olarak hizmet vereceği binaya taşındı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğünün geçici olarak hizmet vermeye başladığı binayı ziyaret etti.

Binada incelemelerde bulunan Pişkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder'den taşınma sonrası hizmet koşullarında yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında bilgi aldığını söyledi.

Pişkin, emniyet müdürlüğünün kendi hizmet binasının depreme dayanıksız olması ve yetersiz hizmet koşulları nedeniyle yıkılacağını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu nedenle emniyet güçlerimiz bugün itibariyle geçici olarak taşındığı adreslerde çalışmalarını sürdürecek. Yeni yapılacak Hükümet Konağı inşaatı tamamlandığında kendi yerine taşınarak daha sağlıklı ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek. Emniyet ve asayiş hizmetlerinin en iyi standartlarda vatandaşımıza sunulması konusunda hassas davranıyoruz."

Kaynak: AA