TESOB'dan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

TESOB Başkanı Kara: 'Zeytin Dalı Harekatı ile millet olarak kararlılığımızı dünyaya gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz'.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Zeytin Dalı Harekatı ile milletin kararlılığının dünyaya gösterildiğini, bundan sonra da gösterilmeye devam edileceğini belirtti.

Kara, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın hem o bölgedeki vatandaşların hem de komşu ülkelerin huzuru ve refahı için gerekli olduğunu kaydetti.

Bu topraklar üzerinde sinsi emelleri olanları lanetlediğini dile getiren Kara, şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kez daha vurguluyorum. Türkiye, Türk milleti çok badireler atlattı. Bundan sonraki süreç içinde de Allah'ın izniyle hiçbir cephede sırtımız yere gelmeyecektir. Zeytin Dalı Harekatı ile millet olarak kararlılığımızı dünyaya gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz."

Kara, harekatta şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek, "Kalplerimiz oradaki Mehmetçiklerimizle atıyor. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah burunlarını kanatmasın, ayaklarını taşa değdirmesin." temennisinde bulundu.
Kaynak: AA