Holografik ekranlı telefon için tarih verildi

RED merakla beklenilen holografik ekranlı Hydrogen One akıllı telefonu için tarih verdi. Hydrogen One için ön siparişlerin Nisan ayı içerisinde başlaması ve resmi çıkışın ise Yaz aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Holografik ekranlı telefon için tarih verildi
Holografik ekranlı telefon için tarih verildi
Ek olarak, mobil operatör desteğinin örneğine rastlanmamış olduğu ifade edilirken, sosyal medya iş ortaklarının da hevesli olduğu belirtiliyor.

Akıllı telefonun özelliklerinde de bazı güncellemelere gidilmiş durumda. Buna göre cihaz Qualcomm Snapdragon 835x işlemciye sahip olacak. Kulaklık girişi, çift SIM kart slotu, microSD ve USB-C de detaylardan. Ürünün diğer 5.7 inç cihazlara göre biraz daha büyük ve kalın olması da beklentiler arasında. 4,500 mAh batarya ise holografik özelliğinin gereksinimi karşılayacak.

Ekranın özellikleri konusunda da yeni bilgiler paylaşıldı. Buna göre 2D modu, normal telefonlardaki gibi olacak. Ayrıca, 2560 x 1440 çözünürlük ile üst seviye renk ve parlaklığın sözü veriliyor.

ShiftdeIete'da yer alan habere göre, 4V modu ise biraz daha soluk ekran sunsa da 3 boyutlu görüntülerden daha iyi sonuçlar ortaya koyacak. Bu modda gözlük gerekmemesi önemli bir artıyken, “anlatılmaz ama yaşanır” bir deneyimsen bahsediliyor.