GÜNCELLEME - Kocaeli'de 'Aile Boyu' Hırsızlık İddiası

Derince'deki iş yerlerinden, 35 bin lira değerinde otomobil ve kamyon lastiği çaldığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen kişi tutuklandı, karısı ve çocuğu serbest bırakıldıADLİ SONUÇ EKLENDİ.

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki iş yerlerinden, otomobil ve kamyon lastiği çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi'ndeki bir iş yerinden, 13 Ocak'ta hırsızlık girişiminde bulunulduğu ihbarı alınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Şüphelilerin, çeşitli tarihlerde Derince'nin Deniz ve Çenedağ mahallelerindeki iş yerlerinden, yaklaşık 35 bin lira değerinde otomobil ve kamyon lastiği ile jant çaldığını tespit eden ekipler, bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmada hırsızlık olayına karışan kişiler takibe alındı.

Ekipler, İstanbul'da ikamet ettikleri belirlenen Ü.F. (41), karısı Y.F. (36) ve çocukları A.F'nin (14) kente giriş yapması üzerine, şüphelileri Körfez'in Hereke Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünün ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden Ü.F. (41) tutuklanırken, karısı Y.F. (36) ile çocukları A.F. (14) serbest bırakıldı.

Bu arada, Y.F. ile A.F.'nin çeşitli suçlardan kayıtları bulunduğu, 12 suçtan arama kaydı bulunan Ü.F. hakkında ise 20 yıl kesinlemiş hapis cezası olduğu öğrenildi.
Kaynak: AA