Batman Belediyesi Hizmetlerini Sürdürüyor

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü vatandaşların mezarlıkları daha rahat bir ortamda ziyaret etmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Batman Belediyesi Hizmetlerini Sürdürüyor
Bugüne kadar mezarlıklarda bir dizi yenilik gerçekleştiren mezarlıklar müdürlüğü ekipleri Asri Mezarlık başta olmak üzere mezarlıklardaki yolları çakıl taşları ile düzenlerken hasta, yaşlı ve engellilerin mezarlık ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri için golf aracı satın aldı. Alınan yeni taşıma aracı ile mezarlık girişinden alınacak olan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar mezarlık alanına götürülüp getirilecek böylece vatandaşların daha rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirmeleri sağlanmış olacak.

Yeni alınan 6 kişilik araçla vatandaşlara yönelik hizmetlerine bir ekleme daha yaptıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Asoy; “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.

Mezarlıklardaki hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise “Böylesi hayırlı işleri gerçekleştiren yetkililere teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA