Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Kütüphaneye Kitap Teşekkürü

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi çalışanları, Kırklareli Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi’ni (KADSM) ziyaret ederek hastane kitaplığına yeni kitaplar hediye etti.

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Kütüphaneye Kitap Teşekkürü
Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal’ın da katıldığı ziyarette, hastanenin giriş katında bulunan çocuk oyun alanı için çocuk kitapları ve birinci kattaki hasta ve çalışan kitaplığı için yeni kitaplar hastane yönetimine hediye edildi.

KADSM Başhekimi Dt. Hüseyin Topcuoğlu, “Kitap okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Kitap okuma alışkanlığına sahip olan toplumlar bunun avantajını her alanda yaşamaktadırlar. Geri kalmış toplumların karşılaştıkları sorunların pek çoğunun kaynağında ise, eğitimsizlik yer almaktadır. Bu toplumlarda kişiler, okuyarak geçirebilecekleri zamanları çoğunlukla yararsız uğraşılarla geçirmektedirler. Oysa okuma alışkanlığı kişilerin öncelikle kendisi için edinmesi gereken bir alışkanlıktır. Biz de kitap okuma alışkanlığını aşılamak ve desteklemek için merkezimizin birinci katında kitaplık oluşturup hasta ve çalışanlarımızın hizmetine sunmuştuk. Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal ve çalışanları merkezimizi ziyaret edip, mevcut kitaplığımız için yeni kitaplar hediye ettiler. Ayrıca çocuk oyun alanımız için de birbirinden güzel çocuk kitapları hediye ederek çocuklarımız için de merkezimizde kitaplık oluşturulmasını sağladılar. Kendilerine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kaynak: İHA