Minik Öğrencilerden 'Zeytin Dalı Harekatı''na Destek

Amasya'da anaokulu öğrencileri, TSK'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için asker kıyafeti giyerek gösteri yaptı, şiir okudu.

Minik Öğrencilerden 'Zeytin Dalı Harekatı''na Destek
Amasya'da anaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), terör örgütlerine karşı Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na, asker kıyafeti giyerek gösteri yapıp şiir okuyarak destek verdi.

Özel bir anaokulunun "Pamuk Şekerleri" sınıfı, Türk askerinin yanında olduğunu göstermek, vatan sevgisinin önemini vurgulamak için program düzenledi.

Öğretmenleri Hilal Zabun'un yönetiminde asker kıyafeti giyerek piyes sahneleyen ve şiirler okuyan minik öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin başarılı olmasını diledi.

Minik öğrencilerin öğretmeni Zabun, AA muhabirine, haberlerde Afrin'e giden askerlerin aileleriyle kucaklaşmasını gördükten sonra duygulandığını, öğrencilerin vatan sevgisini pekiştirmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye düşmanlarının her zaman fırsat beklediğini, bu fırsatı vermemek için çocuklara vatan sevgisini iyi aktarmak gerektiğini vurgulayan Zabun, "Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan tüm askerlerimize başarılar diliyoruz. Vatan, millet sevgisini her fırsatta çocuklarımıza aşılıyoruz. Bu duyguyla büyümelerini istiyoruz." diye konuştu.

"Vatan nimettir." diyen 5 yaşındaki Altuğ Demir de Türk askerlerini çok sevdiğini büyüyünce asker olmak istediğini söyledi.
Kaynak: AA