MESOB Başkanı Keskin Açıklaması

'Tük esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman milletimizin ve devletimizin yanındayız. Ben ordumuzun başarılı olacağına inanıyorum'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türk esnaf ve sanatkar camiasının her zaman milletinin ve devletinin yanında olduğunu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olacağına inandığını belirtti.

MESOB Başkanı Keskin, Malatya Hazır Elbiseciler Esnaf Odası'nın 2018 yılı genel kurulunda yaptığı konuşmada, TSK'nın Suriye'nin Afrin kentindeki terörist yapılanmalara yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini kaydetti.

Bu operasyonu desteklemeyi sonuna kadar sürdüreceklerine dikkat çeken Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik art niyetli olan yerli ve yabancıların hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklarının altını çizen Keskin, şunları söyledi:

"Türk milleti ordusu ve milleti ile bunların hakkından gelecektir. Buna yürekten inanıyorum. Ben 15 Temmuz'da gece meydana indiğimde ve meydanda bulunurken çevremde 3-4 kişinin omuzlarında küçük çocukları görünce, 'Bu çocukları niye getirdiniz?' dedim. Bana 'Başkanım ölüme gideceksek hep beraber gidelim' cevabını vermişlerdi. O nedenle biz hiçbir devletin milletine benzemeyiz. Biz sonuna kadar toprağımızı, vatanımızı ve ezanımızı savunuruz. Ölüm başımız üzerine, son damlamıza kadar bu memleketi savunmak boynumuzun borcudur. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, askerimiz ve Türk milletinin yanındayız. Tük esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman milletimizin ve devletimizin yanındayız. Ben ordumuzun başarılı olacağına inanıyorum. Allah'tan askerimize keder gelmeden bölgeyi PKK'dan, PYD'den ve DEAŞ'tan temizleyip zaferle ülkeye döneceklerine yürekten inanıyorum. Allah başarılar nasip eylesin. Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum."
Kaynak: AA