Manisa'da Zeytin Dalı Harekatı'na Mehterli Destek

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde yürütülen harekata destek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Manisa'da Zeytin Dalı Harekatı'na Mehterli Destek
Şehzadeler Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte mehteran takımı konser verdi, vatandaşlara hayır lokması ile Türk bayrağı dağıtıldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmada, vatan ve millet uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere rahmet diledi.

Askerlerin, "biz bu cennet vatanda rahat yaşayalım" diye canlarını ortaya koyduklarına dikkati çeken Çelik, "Biz de dualarımızda yiğitlerimizi unutmayalım. Fetih Sureleri okunuyor ve hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız, kahraman silahlı kuvvetlerimiz Mehmetçiğimiz için, dualar ediyor, Yasinler okuyor hayırlar yapıyoruz. Dualarımızla Afrin'deki Mehmetçiğimizin yalnız olmadığını buradan bir kez daha duyuruyoruz. Yüreklerimiz de onlarla birlikte atıyor dualarımız da onlarla birlikte ve inşallah büyük bir zafer ve başarıyla Afrin'den de geri dönecekler ve terör örgütlerini oradan temizleyeceklerdir. "

Etkinliğe katılarak Fetih Suresi okuyan vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Kaynak: AA