İşçilerden Fetih Suresiyle TSK'ya Destek

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı bağlı bulunduğu işyerlerini ziyaret ederek Türk Silahlı Kuvvetlerine Zeytin Dalı Operasyonunda başarılı olunması için dua ediyor.

İşçilerden Fetih Suresiyle TSK'ya Destek
İşyerlerini ellerinden geldiğince ziyaret ettiklerini ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapmış olduğu operasyonda başarılı olması için Fetih Suresini okuduklarını söyleyen Hak İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, “Türkiye’nin Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele için tek yürek oldu. Operasyonun başarıyla sonuçlanmasını bekliyoruz. Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun” dedi.

Çelik; “Milletimizin duaları, Zeytin Dalı operasyonuna katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir. Zeytin Dalı operasyonuna katılan askerlerimizin sağlık ve güvenlik içerisinde ülkemize dönmeleri en büyük arzumuzdur. Bu nedenle de bizler Silahlı Kuvvetlerimizin başarı olması için işyerlerimizde Fetih Suresini okuyarak şanlı ordumuza dualar ediyoruz. HAK-İŞ ve Hizmet İş olarak, bundan önce olduğu gibi bugün de bundan sonra da devletimizin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA