AK Partili Yel'den Türkiye'nin Konuştuğu Askerin Ailesine Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Türkiye’nin konuştuğu Tekirdağlı askerin ailesini ziyaret etti.

AK Partili Yel'den Türkiye'nin Konuştuğu Askerin Ailesine Ziyaret
AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yel, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e düzenlenen sınır ötesi harekata katılan ve kendisini görüntüleyen muhabirin istikamet neresi sorusuna Kızılelma, ailene mesajın var mı sorusuna da "beklemesinler" cevabını veren ve bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Tekirdağlı askerin Saray’da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Mustafa Yel, “Katıldığı Afrin Zeytindalı Operasyonu’nda muhabirin istikamet neresi? sorusuna Kızılelma diyerek cevap veren ve milletçe hepimizin göğsünü kabartan Mehmetçiğimiz Uzman Çavuş Muhammed Mehmet Kuzu’yu yetiştiren ailesini Saray’daki evinde ziyaret ederek kendilerini kutladık” dedi.

Mustafa Yel’in Kuzu ailesine gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Saray Kadın Kolları Başkanı Ayşe Güneş ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldılar.
Kaynak: İHA