AK Parti İl Başkanı Erkan'dan Afrin Açıklaması

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir takım ziyarete bulunan AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan Afrin operasyona ilişkin açıklamada bulundu.

AK Parti İl Başkanı Erkan'dan Afrin Açıklaması
Köy ziyaretlerinde bulunmak üzere Silopi’ye gelen Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Parti binası önünde vatandaşların sorunlarını dinlen Erkan sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Afrin operasyonuna yönelik bir açıklamada bulunan AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, “Allah ordumuzu muzaffer kılsın inşallah. Suriye’ye Afrin’e huzuru götürecek ordumuz, yöre halkını terör örgütünün baskısından kurtaracak. Bu operasyon ile sınırlarımız terör belasından kurtulacak. Şırnak halkı olarak dualarımız askerlerimizledir. İnşallah tez zamanda huzur gelir” dedi.

AK Parti Silopi ilçe Başkanı Fatih Bilen, “Askerlerimiz Afrin’de operasyon yapıyor. Bu operasyona katılan askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Kalbimiz onlarla birliktedir. Askerlerimiz terör örgütünü oradan temizleyecektir” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Erkan ve beraberindekiler köy ziyaretlerinden bulunmak üzere parti binasından ayrıldı.
Kaynak: İHA