Adıyaman Belediyesi EMITT Fuarına Destek

Adıyaman Belediyesi, EMITT Fuarına katılacak olan Adıyaman’ın en iyi şekilde tanıtılması için desteklerini sürdürüyor.

Adıyaman Belediyesi EMITT Fuarına Destek
Adıyaman Belediyesi ve bu yıl 25-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Adıyaman’ın en iyi şekilde tanıtılması için Belediye Meclisi kararıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne 30 bin TL destek sağladı.

EMITT Fuarında Adıyaman’ın tanıtılması için Adıyaman Valiliği öncülüğünde bir stant açılacağını söyleyen ve bu fuarda Adıyaman’ı en iyi şekilde tanıtmak için hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “Adıyaman’ın güzelliklerini tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.

Kutlu, “Her yıl 60’ın üzerinde ülkeden katılımcıyı İstanbul’da buluşturan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen EMITT’e bu yıl Adıyaman olarak biz de katılacağız. 25 ile 28 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilecek olan fuarda ilimizi en iyi şekilde tanıtmak için Adıyaman Belediyesi olarak aldığımız meclis kararıyla tanıtım işini yürütecek olan İl kültür ve Turizm Müdürlüğümüze 30 bin TL destek sağladık. Bunun yanında görevlendirdiğimiz personellerimiz ile standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize ilimizin tescilli ürünleri ikram edip, kültürel değerlerimizi sergileyerek tanıtacağız. İnşallah EMİTT Fuarı ilimizin tanıtımında önemli bir katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA