Vali Yurtnaç, 'Sonuna Kadar Ülkemizin Ve Milletimizin Arkasındayız'

Yozgat Valiliği Türk Silahlı Kuvvetlerin Afrin’e yönelik düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekatı’ nedeniyle kurumlara vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asılması talimatı verdi.

Vali Yurtnaç, 'Sonuna Kadar Ülkemizin Ve Milletimizin Arkasındayız'
Zeytin Dalı Harekatı’ adı altında düzenlenen Afrin Operasyonu kapsamında Türk ordusuna destek vermek amacıyla Yozgat Valiliği başta resmi kurumlar olmak üzere ev ve iş yerlerine bayrak asılmasını istedi. Yozgat Valiliğinin talimatı üzerine ise Yozgat halkı şehri bayraklarla donattı.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç yaptığı açıklamada Türkiye’nin ve milletin can güvenliğinin birinci derecede önemli bir konu olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç “Ülkemiz hemen sınırlarında Afrin’de oluşan terörist unsurlara karşı silahlı kuvvetlerimiz tarafından yapılan operasyonu desteklemek amacıyla camilerde dualar ediliyor. Vatandaşlarımızda şehri bayraklarla süslediler. Bu ordumuza milletimize verilen bir destektir. Yozgat halkı zaten bu güne kadar terörle mücadele veren şehitler açısından da nüfusa göre en önde gelen illerimizden bir tanesidir. Zaten Yozgat dendiğinde şehitlikle, kahramanlıklarıyla ortaya çıkan bir halktır. Bu tüm Türkiye için böyledir ama Yozgat bu konuda biraz daha ileridedir diye düşünüyorum. Sonuna kadar da ordumuzun, ülkemizin arkasında olarak operasyonun zaferle sonuçlanacağı konusunda dua ile bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA