Vali Varol Muhtarları Dinledi

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Merzifon’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.

Vali Varol Muhtarları Dinledi
Toplantının amacının köylerle ilgili sorun, talep, görüş ve öneriler varsa onları alıp yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmek olduğunu belirten Vali Varol, “Bu açıdan bu toplantılar gerçekten çok önemli çok verimli oluyor. Siz ve daire amirlerimizle bir aradayken ilçemiz ve köylerimizle ilgili sorun ve talepler varsa bunları tartışıp çözüm bulmaya çalışacağız. Muhtarlarımız kamu birimlerine ulaşması konusunda bir sıkıntı yok. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Herkes derdini, sıkıntısını aktarabiliyor ama böyle toplu olarak bir araya geldiğimizde özellikle de her kurumun en büyük amirinin bizlerle birlikte olduğu, bizim burada olduğumuz toplantılarda bazı sorunların doğrudan kaynağına ulaşılması ve belki de çözüm yolunun daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi mümkün olabiliyor” diye konuştu.

Afrin’e yönelik Zeytin Dalı operasyonunu değerlendiren Varol, “Şu an kahraman ordumuzun gerçekleştirmekte olduğu, tamamen ülkemizin sınırlarını korumak ve oradaki masum vatandaşları zulüm odaklarının baskısından kurtarmak için icra etmekte olduğu bir operasyon var. Bu vesileyle operasyondaki kahraman askerlerimize, evlatlarımıza, ordumuza başarılar diliyorum. Mevlam yardımcıları olsun. İnşallah kazasız bir şekilde bu operasyonu tamamlayıp ülkemize bir gururu daha yaşatırlar” şeklinde konuştu.

Toplantıya Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, diğer yetkililer ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: İHA