Türk Ordusu'nun Afrin Harekatı'na Yozgat'tan Bayraklı Destek

Zeytin Dalı Harekatı adı altında düzenlenen Afrin Operasyonu kapsamında Türk ordusuna destek vermek amacıyla Yozgat’ta ev, iş yeri, sokak, kurum ve kuruluşlar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Türk Ordusu'nun Afrin Harekatı'na Yozgat'tan Bayraklı Destek
20 Ocak Cumartesi günü Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında olduğunu göstermek ve destek olmak amacıyla Yozgat’ta tüm resmi kurum, ev ve iş yerleri kırmızı beyaza büründü.

Yozgatlı İbrahim Çankaya yaptığı açıklamada, "Afrin’de başlatılan Türk harekatına destek veriyoruz. Ordumuzu sonuna kadar destekliyoruz. Onunu için bayrak astık ve tüm vatandaşlarımızı bayrak asmaya davet ediyoruz. Dualarımız Türk ordusuyla" dedi.

Kürşat Kayapınar ise "Afrin’de Türk ordusunun başlatmış olduğu operasyondan zaferle ayrılacağına inanıyoruz. Biz de Türk Bayrağımızı asarak destekte bulunuyoruz. Reis söylesin biz oraya gelir orada da savaşırız. Türk milleti muzafferdir ve her zaman muzaffer olacaktır. Ordumuzun yanındayız, dualarımız onlarla" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA