Terme Belediyesinden Yerel Buluşma Etkinliği

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yerel buluşma etkinliği kapsamında mahalle muhtarlarıyla biraya geldi.

Kul, bir restoranda düzenlenen toplantıda, demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarların oluşturduğunu söyledi.

Muhtarların çok önemli bir görev ifa ettiğini vurgulayan Kul, muhtarların çalışmalarını önemsediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Terme Belediyesinin yatırımları hakkında muhtarlara bilgi veren Kul, "Yatırımlar konusunda hükümetimizden aldığımız desteklerle ilçemizin çehresi değişiyor. Tüm çalışmalarımızda kamu yararını gözetiyoruz. Siz muhtarlardan da bunu istiyoruz. Tüm işleriniz planlı ve programlı olsun. Şahısların değil, halkımızın menfaati konusunda çalışmalar yürütüyoruz. "dedi.

Tarım, ticaret ve turizm başta olmak üzere birçok alanda önemli hizmetlerin yapıldığını dile getiren anlatan Kul, şöyle konuştu:

"Terme Belediyesi olarak bu güne kadar özverili bir şekilde bize bağlı bulunan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonraki dönemde de bu çalışmalarımız daha iyileri daha yenilerini ekleyerek devam ettireceğiz. Termemiz eğitim, sağlık, spor ve turizm alanlarında dev yatırımlar yapıldı. Terme, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecek."

Kaynak: AA