Serdar Tuncer, Niğdeliler'e unutulmaz bir gece yaşattı!

Niğde Belediyesi, Medeniyet Söyleşileri adı altında başlattığı kültürel etkinliklerinin ilkini Serdar Tuncer ile gerçekleştirdi.

Serdar Tuncer, Niğdeliler'e unutulmaz bir gece yaşattı!
Her fırsatta esnafın ve halkın arasında olan ve vatandaşların taktirini kazanan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, sosyal belediyecilik yanında kültürel etkinliklere de önem veriyor. Vatandaşın istek ve temennilerini yerine getirme adına kısa sürede önemli çalışmalara imza atan Başkan Özkan, “Serdar Tuncer İle Şiirli Muhabbetler” adlı program nedeniyle de katılımcıların taktirini kazandı.

Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Altuhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Belediyecilikte hizmet anlayışımız sadece şehre fiziksel çalışmalar ile kısıtlı değildir. Hizmet anlayışımızda sosyal belediyecilikte vardır. Kültürel belediyecilikte vardır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Medeniyet söyleşileri adı altına başlattığımız programımız kapsamında Serdar Tuncer ile sizleri buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Salonumuzu dolduran herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumladığı şiirleri ile halkın sevgisini kazanan ünlü şair ve program yapımcısı Serdar Tuncer sahneye çıkmadan önce partneri Cihan Yıldız söylediği türkülerle izleyicilerin beğenisini kazandı. Daha sonra sahne alan Serdar Tuncer, salonu dolduran izleyicilerini selamlayarak programa başladı.

Tuncer, türküler eşliğinde şiirlerini seslendirerek Niğde halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, program sonrası ünlü şair Tuncer’e Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir kolajı ve hediye takdim etti. Serdar Tuncer hayranları, şiir dinletisi sonrası kendilerine bu güzel programı hazırlayan ve Serdar Tuncer ile buluşturan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA