Orgeneral Akar, Cenaze Törenine Katıldı

Vefat eden emekli öğretmen Albay Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Dündar, eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Çolak'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Vefat eden emekli öğretmen Albay Hüsamettin Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

88 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında askeri tören düzenlendi.

Orgeneral Akar, camiye gelişinde avludaki acılı aileye taziyelerini iletti.

Cenaze namazının ardından Yılmaz'ın naaşı, askerlerin omuzlarında top arabasına taşındı. Top aracının cami avlusundan çıkışı sırasında askeri bando, Itri'nin "Tekbir" adlı eserini çaldı.

Cenazeye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın yanı sıra Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Salih Zeki Çolak ile Yılmaz'ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Orgeneral Akar'a, camiden ayrılışı sırasında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Akar, Afrin'deki terör hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı için başarı dileyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Kaynak: AA