'Melikgazi'de Vatandaş Artık Yol Değil Havuz İstiyor'

Melikgazi Belediyesinin, İldem Fatih Mahallesi'nde vatandaşların talepleri doğrultusunda yüzme havuzu inşa edeceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilçede temel altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasıyla vatandaşların belediyeden sosyal, kültürel, sportif alanlarda hizmetler beklemeye başladığı belirtildi.

Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın, İldem Fatih Mahallesi sakinleriyle görüşmesinde yüzme havuzu talebinin aktarıldığı ifade edilen açıklamada, yapılan değerlendirmeler sonucuda mahallede yeni inşa edilcek pazar yerinin yanına yüzme havuzu yaptırılmasına karar verildiği kaydedildi.

Büyükkılıç da konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Melikgazi ilçesinde artık halkın ihtiyaçlarında belirgin bir değişiklik olmaktadır. Bölge halkı artık spor merkezleri, sosyal ve kültür merkezleri talep etmektedir. Bu Melikgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımların hangi düzeyde olduğu gösteren en önemli bir kaynak ve kanıttır. Şu anda haftanın 7 gününde iki yüzme havuzumuz hizmet vermekte ancak gelişen ve büyüyen Melikgazi’ye bunlar artık yetersiz kalmaktadır. Yeni gelişen ve kentsel dönüşüm olan semtlerde halkımız spor alanları özellikle yüzme havuzu talep etmektedir. Fatih Mahallesi her geçen gün büyüyen ve gelişen bir semtimizdir. Bu semtimizde çok amaçlı haftanın 7 günü farkı hizmetler sunan pazar yeri inşa edilecektir. Bu pazar yerinin yan tarafına ise spor tesisi bünyesinde yüzme havuzu yapılacaktır."

Kaynak: AA