GAÜN'de Kalite Çalışmaları Kapsamında Eğitimler Başladı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) kalite çalışmaları kapsamında 2018 eğitimleri başladı. GAÜN Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Süleyman Şahan tarafından Taşıt İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan şoförlere; “Protokol Kuralları ve Etkili İletişim” eğitimi verildi.

GAÜN'de Kalite Çalışmaları Kapsamında Eğitimler Başladı
GAÜN Taşıt İşletme Müdürlüğü’nde görev yapan 32 şoförün katıldığı ve karşılıklı dialog şeklinde gerçekleşen eğitimde; protokol kurallarının içerikleri, kuralları uygularken tarafların sorumlulukları, beden dili kullanımı, iletişim yöntemleri ve iletişim teknikleri konularında GAÜN Kalite Güvence Birimi tarafından düzenlenen planlı eğitimler kapsamında eğitim düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi’nde Kalite Güvence Birimi tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimlerin yıl içerisinde yapılacağını belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, “2017 yılında farklı birimlerde bu kapsamda 47 farklı eğitim uzman elemanlarımız tarafından verildi, bu ay içinde 2 eğitim daha planlandı. Bu eğitimlerin amacı; personellerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra, kurumumuzda kalite anlayışını geliştirmek ve kurumsallaşmaya katkı sağlayarak alt yapıları oluşturmak” diye konuştu.

Kaynak: İHA