Düden Balık Çarşısı Antalyalıların Vazgeçilmezi Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Düden Park’ta hayata geçirdiği Balık Çarşısının, haftanın 7 günü kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlarıyla vatandaşların buluşma noktası olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından 23 Ağustos’ta açılışı yapılan Düden Balık Çarşısı, her kesimden vatandaşın uğrak yeri haline geldi.

Kaliteli hizmeti ve ekonomik fiyatlarıyla Antalyalılara keyifli balık yeme fırsatı sunan tesisin, misafirlerinden tam not aldığı belirtilen açıklamada, haftada yaklaşık 5 bin kişinin ağırlandığı balık çarşısının çocuk oyun alanları, pastanesi, açık hava oturma alanı, şık ve ferah dizaynıyla halkın vazgeçilmezi olduğu belirtildi.

Balık Çarşısında faaliyet gösteren Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden EKDAĞ AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Didem Boztepe Erkış da yaptığı değerlendirmede, misafirlerin keyifle ayrılmaları için her türlü çalışmayı özenle gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi Düden Balık Çarşısı Türkiye’nin en büyük balık çarşısı unvanını taşıyor. Tesisimizde 47 personelle hizmet veriyoruz. Kış aylarında yaklaşık haftada 5 bin kişiyi ağırlıyoruz. Çarşı'da 24 çeşit balık türü ile müşterilerimize Antalya’nın en zengin menüsünü sunuyoruz. Balık yemek istemeyen misafirlerimiz tesisimiz içinde yer alan pastanede kendi imalatımız olan pasta ve tatlılarımızın tadına bakabiliyor. Antalya’nın birçok balık restoranı ile bir kıyaslama yaparsam balık çeşidi ve hizmet kalitesi bakımından çok üst seviyede olduğumuzu söyleyebilirim."

Hizmet kalitesine karşın fiyatların ise son derece uygun olduğunu dile getiren Erkış, "Müşterilerimiz tezgahtan seçtikleri deniz ürünlerini 5 lira pişirme ücreti ödeyerek servis alabiliyor. Serviste salata ve mezelerimizi ücretsiz sunuyoruz. Müşterilerimize, dışarıda yüksek fiyatlara sunulan balık menülerini piyasanın yüzde 50 altında fiyatlarla sunabiliyoruz. Tüm Antalyalıları kaliteli hizmet ve ekonomik fiyatlarla tesisimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA