Babamın Günahları 3. Yeni Bölüm Fragmanı (24 Ocak 2018)

Star Tv'nin sevilen dizisi Babamın Günahları 3. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Babamın Günahları 3. yeni bölüm 24 Ocak 2018 Çarşamba akşamı Star Tv'de olacak. İşte Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Babamın Günahları 3. Yeni Bölüm Fragmanı (24 Ocak 2018)
Star Tv'nin sevilen dizisi Babamın Günahları 3. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Babamın Günahları 3. yeni bölüm 24 Ocak 2018 Çarşamba akşamı Star Tv'de olacak. İşte Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Babamın Günahları 3. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



--SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR---

Tam da küçük kızının hayatını kurtaracağım derken tuzağa düşürülen Ozan, Zümrüt’ü öldürmekle suçlanır. Sorgusunda ısrarla yapmadığını söylese de olay yerinde suçüstü yakalanmıştır, tüm deliller aleyhinedir.

Bu da yetmezmiş gibi, Ozan’ı yakalayan polis Yeşim’in nişanlısı Reha’dır. Gerçekte kim olduklarını bilmeden, daha ilk görüşte birbirlerinden nefret etmişlerdir. Ozan suçsuzluğunu haykırsa da kimse masum olduğuna inanmaz.

Ferruh’un emriyle adamları Ozan’ı öldürmeye kalkınca, Ozan Ferruh’un kendisini yaşatmayacağını anlar. Ölürse küçük kızı da ölecektir. Ne olursa olsun bu kez sözünü tutmalı Yeşim’i ve Zeyno’yu hayal kırıklığına uğratmamalı, hayatta kalıp kızını kurtarmalıdır!