Kepez Belediyesi'nin Çalışmaları

Kepez Belediyesi, ‘Kepezliyim Şehrimi Geziyorum’ projesi kapsamında 2017 yılında ilçede eğitim gören bin 75 çocuğa beş yıldızlı eğlence ve gezi imkanı sundu.

Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ‘Kepezliyim Şehrimi Geziyorum’ sosyal sorumluluk projesi ile çocukları eğlenceyle buluşturmaya devam ettikleri bildirildi.

Açıklamada, eğitim ve öğretim dönemi boyunca ayda iki kez düzenlenen proje ile 2017 yılında 10 farklı okulda eğitim gören bin 75 öğrencinin keyif dolu bir gün geçirerek, belediyenin tesislerinden ücretsiz olarak yararlandığı belirtildi.

Kepez Belediyesi’ne ait otobüsle okullarından alınan öğrenciler, belediyenin halkla ilişkiler görevlisi ve öğretmenlerinin eşliğinde ilk olarak Antalya Hayvanat Bahçesi, ardından Antalya’da bir ilk olan ve 70 dönümden oluşan Macera Ormanı, Anadolu Oyuncak Müzesi gibi noktaları ziyaret ettiler.

- Çocuklara 5 yıldızlı eğlence

Lunapark’ta doyasıya eğlenen ve ilk kez at binme heyecanını yaşayan bin 75 öğrenci unutulmaz anılara imza attı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Kepezliyim Şehrimi Geziyorum’, projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, Kepezli çocukları beş yıldızlı bir eğlenceyle buluşturduklarını söyledi.

Kaynak: AA