Başkan Alemdar Vakıf Ve Dernek Yöneticileriyle Buluştu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçede faaliyet gösteren vakıf ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Alemdar, 17 Ocak'ta evde ölü bulunan Serdivan Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi Mahmut Yılmaz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Serdivan'a ve Serdivanlılar'a hizmet noktasında STK temsilcileriyle sık sık bir araya geldiklerini belirten Alemdar, "Serdivanımız için neler yapabiliriz, daha fazla ne katabiliriz, nasıl daha faydalı oluruzun derdindeyiz. Yapılan her yorum, iletilen her talep, bizim için son derece önemli." dedi.

Alemdar, STK'ların kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, belediyelerin STK'lardan, STK'ların da belediyelerden her zaman beslenmesi gerektiğini aktardı.

"Önemli olan makam değil, hizmet." diyen Başkan Alemdar, "Ne sizlerin görevi baki, ne benim görevim baki. Bugün var, yarın yokuz. Akşamdan sabaha hiçbirimizin garantisi yok. Mensubu olduğunuz camiaya daha faydalı olmak, daha başarılı işler yapmak gayretinde olduğunuzu biliyorum. Bizim derdimizin de aynı olduğunu bilmenizi isterim." ifadelerini kullandı.

STK temsilcileri de desteklerinden ötürü Alemdar'a teşekkür etti.

Kaynak: AA