THD 27. Yılını Yenimahalle'de Kutladı

Yenimahalle Belediyesi, Tüketici Hakları Derneği’nin 27’inci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen yemeğe ev sahipliği yaptı.

İlkadım Salonu’nda düzenlenen geceye Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar,Demokratik Kitle Örgütleri yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Haklarını bilmeden tüketim yapan insanların yanı sıra tüketicilerin haklarını görmezden gelerek satış yapan üreticilerin de eğitilmesi konusunda Tüketici Hakları Derneği ile Yenimahalle’de ciddi bir işbirliği ve eğitim çalışması yapıldığını anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Halkımız doğru üretime ve doğru tüketime yönlendirilmeli. Üretim ne kadar doğru olursa tüketim de o kadar doğru olur. Halkın bilinçlendirilmesi bizim görevimiz. Bu konuda yaptığımız işbirlikleri ile fazladan ulaştığımız her yurttaşımız bizim için kardır. Derneğimize değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, daha nice 27 yıllar çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Tüketici Hakları Derneği’nin Başkanı Turhan Çakar da yaptığı konuşmada her geçen gün vatandaşların tüketici hakları konusunda daha bilinçli hale geldiğini belirterek herkesi örgütlenmeye davet etti.

Çakar, tüketici hakları konusundaki duyarlılığı nedeniyle Başkan Yaşar’a plaketle teşekkür etti.
Kaynak: İHA