Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Namık Kemal Üniversitesi ve Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Protokolü yapıldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokole, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve Ceva Lojistik Limited Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Baştürk imza atTI.

Törene, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, akademisyenler ile Ceva Lojistik Limited Şirketi yetkilileri de katıldı.

Prof. Dr. Şimşek, iki kurumun bu protokolle bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Prof.Dr. Şimşek, Yüksel Baştürk’ e günün anısına Namık Kemal kitabını takdim etti.

-Taşeron Tespit Komisyonu çalışmaları

Süleymanpaşa Belediyesi Taşeron Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 6 kişiden oluşan komisyon, 2-11 Ocak tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesinde taşeron olarak çalışan personelin yaptığı başvuruları değerlendiriyor.

Her başvuruyu tek tek inceleyen komisyonun, çalışmalarını şubat ayında tamamlanması planlanıyor.

Daha sonra sınav komisyonu kurularak geçiş yapacak olan personel sınava tabi tutulacak.

-Ulaşım ve kavşak düzenleme projeleri değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, kent genelindeki muhtelif yol ve kavşak projeleri değerlendirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, genel sekreter yardımcıları Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, başkan danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Kaynak: AA