AK Parti Besni Kadın Kolları Başkanlığına Semra Semiz Seçildi

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 5. olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Semra Semiz seçildi.

AK Parti Besni Kadın Kolları Başkanlığına Semra Semiz Seçildi
Parti binasında yapılan kongreye AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Korkmaz, İsmail Sümer ve Aydın Arslan, AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öztürk ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Semra Karabulut seçildi.

Kongrede konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, kadın kollarının teşkilat için kıymetli olduğunu söyledi.



Çiğdem’in konuşmasının ardından seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Semra Semiz seçildi.

Seçimin ardından konuşan AK Parti Besni Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz,"Bu davada Rabbim izin verirse sizlerle birlikte bana verilen görevi layıkıyla yerine getireceğime, bütün arkadaşlarımın desteği ve güveniyle bir çok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Beni bu göreve layık gören başkanlarıma ve partililere tekrar teşekkür ederim. Önümüzdeki 1.5 yıllık dönem partimiz ve davamız için önemli bir süreç olacak. Burada bugüne kadar kadın kollarında görev yapmış tüm üyelerimizle birlikte 2019’a en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Yönetim kurulunda olsun olmasın, hepimiz bu partinin bireyiyiz. Bugüne kadar kadın kollarında görev almış tüm dava arkadaşlarıma ve Kadın Kolları Başkanı Gülden Kavuncu’ya partimize yapmış oldukları katkıdan ve hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Daha sonra AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem tarafından Gülden Kavuncu’ya teşekkür plaketi takdim edildi.
Kaynak: İHA