AESOB Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Antalya Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (AESOB), 2017 olağan genel kurul toplantısında, Adlıhan Dere, yeniden başkan seçildi.

AESOB'dan yapılan açıklamaya göre, Divan Başkanlığını 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın yaptığı Antalya Kepez Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasında, 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

AESOB ve Antalya Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adlıhan Dere burada yaptığı konuşmada, kooperatifin 1997 yılında, rahmetli Abdullah Sevimçok'un öncülüğünde 55 kurucu ortakla kurulduğunu hatırlattı.

Bugün kooperatifin kayıtlı ortak sayısının 2 bin196 kişiye ulaştığını kaydeden Derek, "1998 yılında 4 milyon plasmanla yola çıkılmış olup, geçen sürede siz değerli ortaklarımızın verdiği güç ve yönetimimizin gösterdiği uyumlu çalışma ile her geçen gün büyüdük ve bugün toplam 61 milyon 350 bin lira plasmanla Antalya'nın 200 bin lira para veren ikinci grup kooperatifi haline geldik." dedi.

Genel kurulun esnaf ve sanatkarlara, kooperatif ortaklarına, Antalya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Dere, kendilerine destek veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti.

Genel kurul üyeleri, yönetim Kurulu Asil Üyeler Adlıhan Dere, Necip Çetinkaya, Bahattin Ekin, Mehmet Bayrak, Mehmet Kimyalar olurken, Denetim Kurulu Asil Üyeler Kerim Üre ve Özcan Sucu oldu.

Kaynak: AA