Şahinbey'de Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

2018 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Şahinbey'de Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı ilk oturumu, Mehmet Tahmazoğlu’nun 2018 yılının barış ve huzur getirmesi temennisi ile başladı.

Meclis, daha sonra yapılan yoklama ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. 2018 yılının ilk meclis toplantısında gündeme alınan 21 maddenin 9’u İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 8’i Plan Bütçe Komisyonuna, 2’si hem Plan Bütçe Komisyonuna hem de Eğitim ve Gençlik Spor Komisyonuna havale edildi. 2 madde ise gündem dışı olarak, gündem maddelerine eklenmelerinin ardından Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Meclis gündeminin 21. Maddesi gereğince Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Denetim Komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan oylamanın ardından Harun Karataş, Bahyettin Bakır, Şıh Mehmet Öztürk, Müslüm Yüksel ve Mehmet Dokbay, Denetim Komisyon üyeliğine seçildi

Şahinbey Belediye Meclisi Ocak ayı 2. oturum toplantısını 05 Ocak 2018 Cuma günü saat 16.00’da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

Kaynak: İHA